Příprava kávy

Espresso – na správné espresso potřebujeme přibližně 8g kávy, mletí nastaveno tak, aby při teplotě cca 90C-95C, tlakem 9barů, proteklo do šálku za 20-30 sec. 25-35 ml kávy. Pokud máte rádi větší kávu, podejte k šálku ještě konvičku s horkou vodou, kterou dolijete na požadované množství.

French press – nahrubo namletou kávu nasypeme do nádoby zalijeme vodou o teplotě 90C-95C a necháme louhovat 3,30 min a po této době pomalu kávu stlačíme, po té ihned rozléváme.

Překapáváná káva – do papírového filtru nasypeme nahrubo namletou kávu po té kávu předpaříme tzn. zaléváme cca 30 sec., teplota vody cca 90C-95C, nakonec dolijeme zbytek vody , rozléváme.

Objednávka kávy

Osobní údaje

Jméno a příjmení

Váš e-mail

Váš telefon

Doručovací adresa

Ulice

Město

PSČ

Objednávka

Druh kávy

Druh obalu

Množství

Cena

Druh kávy

Druh obalu

Množství

Cena

x odebrat kávu
Druh kávy

Druh obalu

Množství

Cena

x odebrat kávu

Druh kávy

Druh obalu

Množství

Cena

x odebrat kávu

Druh kávy

Druh obalu

Množství

Cena

x odebrat kávu

Druh kávy

Druh obalu

Množství

Cena

x odebrat kávu

Dobroty

Množství

Cena

Dobroty

Množství

Cena

x odebrat dobroty

Dobroty

Množství

Cena

x odebrat dobroty

Dobroty

Množství

Cena

x odebrat dobroty

Dobroty

Množství

Cena

x odebrat dobroty

Dobroty

Množství

Cena

x odebrat dobroty

Způsob doručení

Celková cena

Poznámka